Bedrijfsfilm

The story of your company

Vertellend beeld

Welk verhaal wil jij vertellen aan jouw klanten? Door middel van beeld is het mogelijk jouw bedrijfsvisie- en missie duidelijk naar voren te brengen. 

Het eindproduct

De lengte van de film hangt af van het gekozen pakket. De lengte kan variëren van 30-40 seconden tot +-3 minuten. Een offerte kan per direct worden opgevraagd via janezijlstra@live.nl of 0642167578.

Sfeervideo bedrijf

Middels een korte maar krachtige video wordt de boodschap van het bedrijf overgebracht aan de doelgroep. Er worden sprekende beelden geschoten die het product/de dienst tot zijn recht laten komen. Close-up beelden worden afgewisseld met totaalshots voor een dynamisch en veelzijdig resultaat.

Concepting

In overleg met de videograaf zal een globale storyline worden opgesteld voor het opnemen van de promotievideo. Nadat duidelijk is welke boodschap de video zal gaan afgeven aan de doelgroep is het de taak aan de videograaf om het product tot werkelijkheid te brengen. Zijn er voor een promotievideo modellen vereist, dan dient het bedrijf hier zelf voor te zorgen. 

Interviews

Het is mogelijk een sfeervideo te combineren met een interview, óf los meerdere verhalen van werkgevers-/nemers of klanten op te nemen. Op aanvraag kan hiervoor ook een prijsopgave worden gemaakt.

Tim

Tim

Bedrijfseigenaar TextTim

Jane maakt geregeld voor mijn bedrijf TextTim.nl promo video’s. Ik raad haar aan om haar persoonlijke betrokkenheid en kwaliteiten. Samen hebben wij gave beelden bedacht waarbij Jane zorgt voor een mooie resultaat!

Romy

Romy

Bedrijfseigenaar Vitalskin

“Ik had een video nodig die de klantenreis van mijn beautysalon van het begin tot het eind weergeeft. Jane heeft enkele behandelingen gefilmd zodat ik nu door middel van korte video’s de klanten kan laten zien wat ze kunnen verwachten.”

Telefonisch intakegesprek

Twijfel jij of het juiste pakket voor jou erbij zit? Of het mogelijk is al jouw wensen in de film te verwerken? Een telefonische intake van 10-15 minuten kan veel duidelijkheid verschaffen! Natuurlijk is een echt intakegesprek altijd mogelijk wanneer de interesse na het gesprek nog even groot is. Bel of app 0642167578 voor een snelle reactie. 

Voorbereiding

Voordat er gefilmd wordt: eerst zal er worden doorgesproken hoe de locatie en/of modellen in beeld zullen worden gebracht. Waar zet ik eventueel extra lampen neer? Hoe kan ik het object/de persoon volgen zodat er beweging in komt? Indien nodig wordt er een script geschreven en een shotlist gemaakt voor de filmopnames.

 

Op de dag zelf: Alle benodigdheden zoals camera, licht en geluid zullen worden klaargezet. Het voorbereiden van de apparatuur duurt max. 10 minuten. Wordt er gebruik gemaakt van een interview, dan hoort daar ook het omdoen en testen van de microfoon bij. Vervolgens zullen er enkele takes worden opgenomen, waarvan uiteindelijk alleen de beste beelden worden gebruikt.

Set-up at location

Multiple takes for the best shot

Professionele aanpak

Dankzij een uitgebreide voorbereiding en het (online) bekijken van de locatie, kan er zorgvuldig maar vlot te werk worden gegaan op de dag van de shoot. Modellen zullen worden aangestuurd/op hun gemakt worden gesteld door de videograaf van Dynamic Film. Tijdens de shoot zal er met kritische blik worden gekeken naar de gang van zaken. Eventuele verbeterpunten worden direct opgemerkt en doorgevoerd voor het beste resultaat.

Contact 

Natuurlijk kun je altijd een mailtje sturen als je nog vragen hebt! Of bel gelijk 0642167578.

7 + 3 =

Dynamic film