Bruiloftfilm

capturing love forever

Jouw verhaal

Vanaf de make-up tot aan het snijden van de taart, het uitwisselen van de ringen en het eindfeest.. De hele dag wordt tot in de puntjes vastgelegd! Alle details zullen terug te zien zijn in de bruiloftsfilm.

Een videograaf op jouw bruiloft

Als videograaf zorg ik ervoor dat ik op het juiste moment op de goede plek klaar sta. Van tevoren zal het tijdschema voor de belangrijke dag nauwkeurig worden doorgenomen met het bruids-/verlovingspaar. Hierbij kunnen specifieke wensen worden aangegeven.

Het eindproduct

De lengte van de film hangt af van het gekozen pakket. De lengte kan variëren van 10 minuten tot een film van 60-90 minuten waarbij veel dansvloer beelden worden vertoond. De pakketten zijn naar wens aan te passen. Dit zal worden besproken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. 

Kim H.

Kim H.

Jane heeft onze bruiloft gefilmd in mei. Het eind resultaat is super mooi en de perfecte samenvatting van onze dag! We laten het met veel trots iedere keer weer aan vrienden en familie zien. Jane zelf is professioneel, creatief en wist precies naar onze stijl te filmen. Ik raad haar absoluut aan!

Vincent van H.

Vincent van H.

Jane heeft voor ons een Same Day Edit gemaakt voor onze bruiloft. Op de achtergrond heeft ze gefilmd en in een paar uur tijd een super gave korte film gemaakt die wij s’avonds aan onze gasten op het feest konden laten zien. Bij het terugzien van de Same Day Edit levert het nog steeds een kippenvel momentje op!

Telefonisch intakegesprek

Twijfel jij of het juiste pakket voor jou erbij zit? Of het mogelijk is al jouw wensen in de film te verwerken? Een telefonische intake van 10-15 minuten kan veel duidelijkheid verschaffen! Natuurlijk is een echt intakegesprek altijd mogelijk wanneer de interesse na het gesprek nog even groot is. Bel of app 0642167578 voor een snelle reactie. 

The Day Of

Bij aankomst op de beginlocatie zal ik mezelf eerst even voorstellen en vervolgens mijn apparatuur gereed maken. Zonder in de weg te lopen maak ik detail shots van het bruids-/verlovingspaar, de aankleding, jurk en de make-up. Zowel het vertrek naar de trouw-/ verlovingslocatie als de aankomst wordt vastgelegd. De rest van de dag ligt de focus op alle gebeurtenissen zoals een loveshoot, dansende gasten, het snijden van de taart, uitwisselen van ringen en proosten. Het is in ieder geval zeker dat jij alle belangrijke momenten van de dag zult terugzien op beeld!

Preparing at home

Celebrating on location

Persoonlijke beleving

Dynamic Film heeft al veel verschillende bruiloften, verlovings- en hennafeesten mogen vastleggen. Wat is het telkens weer een eer om op deze belangrijke dag aanwezig te mogen zijn! Tijdens het filmen ben ik als videograaf gefocust, maar tussendoor is er natuurlijk ruimte voor wat spontaniteit en gezelligheid. De mooiste samenwerkingen komen voort uit een goede connectie met elkaar.

Contact 

Natuurlijk kun je altijd een mailtje sturen als je nog vragen hebt! Of bel gelijk 0642167578.

5 + 8 =

Dynamic film